در یکصدمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان عنوان شد؛
میز ویژهای برای حل مشکلات استان اصفهان در پایتخت ایجاد شود
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در نشست مشترک شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و ستاد پیگیری اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در استان اصفهان که با حضور معاون قضایی دادستان کل کشور برگزار شد، مخاطب مستقیم مانع زدایی و حمایت را دستگاه های حاکمیتی دانست.
در یکصدمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان عنوان شد؛
میز ویژهای برای حل مشکلات استان اصفهان در پایتخت ایجاد شود
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در نشست مشترک شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و ستاد پیگیری اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در استان اصفهان که با حضور معاون قضایی دادستان کل کشور برگزار شد، مخاطب مستقیم مانع زدایی و حمایت را دستگاه های حاکمیتی دانست.
معاون قضایی دادستان کل کشور در نشست مشترک شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و ستاد پیگیری اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در استان اصفهان با بیان اینکه بسیاری از موانع موجود در تولید، در گرو تصمیمات اداری و مناسبات بین ادارات است، افزود: بنا بر فرموده مقام معظم رهبری راه حل اقتصاد امروز شجاعت و همت است.
سعید عمرانی بر ضرورت همت هر چه بیشتر مسئولان دولتی برای کمک به رفع مشکلات مردم به ویژه فعالان اقتصادی تاکید کرد و گفت: امسال لازم است با تلاش مضاعف در مسیر رفع موانع قدم برداریم.
وی، کاهش تولید و اشتغال را منجر به تبعات اجتماعی بسیار زیادی دانست و تاکید کرد: هدف هر یک از ما باید عدالت گستری در جامعه باشد و این امر تنها از طریق درست کار کردن محقق خواهد شد.
به گزارش ایسنا، معاون قضایی دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه باید دل همه برای تولید بتپد، گفت: علیرغم اقدامات بسیار خوب چند سال گذشته در راستای تولید باید صنعتگران تکریم شوند.
وی با بیان اینکه مسئولان دولتی خدمتگزار مردم بوده و باید ریشه مشکلات را با رفتار و تصمیمات درست خشک کرد، افزود: خصوصی سازی یعنی بهبود فضای کسب و کار و دستگاه های اجرایی موظف هستند این فضا را برای فعالان اقتصادی فراهم کنند.
وی با تاکید بر اینکه دستگاه های حاکمیتی نوع تفکر خود را تغییر دهند، گفت: بهبود فضای کسب و کار در سایه تعامل امکانپذیر بوده و مدیران دولتی نباید به گونه ای عمل کنند که فضای کسب و کار سخت شود.
میز ویژهای برای حل مشکلات استان اصفهان در پایتخت ایجاد شود
همچنین استاندار اصفهان، همدلی و همزبانی موجود در مسئولان دولتی و قضایی استان را بسیار خوب دانست و افزود: علیرغم این موضوع، استان اصفهان با بیش از ۱۰ هزار واحد تولیدی با مشکلات خاص خود مواجه است.
عباس رضایی، مشکلاتی چون بحران آب در استان را گریبانگیر واحدهای تولیدی و صنعتی دانست و تصریح کرد: به واسطه اینکه به صورت مستقیم حداقل ۵۰۰ هزار نفر از طریق زاینده رود در حال ارتزاق هستند، خشکسالی اثرات بدی در زندگی این افراد همچنین مسایل مربوط به تولید داشته است. به طوری که در سال هایی که با بارش بیشتری مواجه بودیم، شاهد کاهش پرونده های قضایی بوده و این امر مبین لزوم نگاه ویژه به استان اصفهان هم به دلیل شرایط تولیدی و جایگاه صنعتی و هم به واسطه مسایل جغرافیایی آن است.
وی، حل و فصل مشکلات برخی از واحدهای تولیدی اصفهان را نیازمند تشکیل جلسات ویژه با حضور مقامات کشوری به ویژه مسئولان دستگاه قضا دانست و همچنین خواستار ایجاد میز ویژه ای در تهران برای رفع مشکلات استان اصفهان شد و تاکید کرد: برخی از مشکلات در سطح استان قابل پیگیری نبوده از جمله قوانین و ضوابطی که در شرایط خاص امروز نیازمند بازنگری بوده، زیرا جنگ اقتصادی موجود قانون مختص به خود را می طلبد.
ضرورت توجه به فرهنگ خدمت به تولید، کارجمعی و مانع زدایی در ادارات
در ابتدای این جلسه نیز رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: با وجود تحریم های اعمال شده بر کشور در سال گذشته به واسطه درست بودن سیاست های بالادستی و اصلاح سیاست های وارداتی به جهت محدودیت های ارزی، عملا تولید مورد توجه قرار گرفت و شاهد تجربه آمار بهینه ای در بخش تولید بودیم.
مسعود گلشیرازی همچنین مخاطب مستقیم مانع زدایی و پشتیبانی از تولید را دستگاه های حاکمیتی دانست و افزود: در دو سال گذشته با همت وافر دستگاه های اجرایی بسته های حمایت از فعالان اقتصادی ارایه شد.
دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان، نتیجه اجرایی شدن این بسته ها را در شاخص بهبود محیط کسب و کار استان اصفهان مشهود دانست و ابراز امیدواری که در سال جاری این بسته ها به صورت عملیاتی تر اجرایی شود.
وی با تاکید بر توجه به فرهنگ خدمت به تولید، کارجمعی و مانع زدایی در ادارات، گفت: مدتی است بعضا تصمیماتی که باید در محل اجرا اتخاذ شود بنا به دلایل مختلف به کارگروه ها و کمیته هایی موکول می شود که عملا روند رسیدگی به حل موضوعات را با تأخیر مواجه کرده که لازم است این مهم مورد توجه قرار گیرد.
گلشیرازی با تشکر از دستگاه قضا به واسطه توجه ویژه به موضوع ترک فعل در دستگاه های اجرایی، تصریح کرد: ترک فعل برای واحدهای تولیدی تبعات زیادی داشته است.
وی همچنین خواستار واکاوی نحوه نظارت بر عملکرد دستگاه های اجرایی و مکانیزم رفتاری موجود در آنها شد.
کلید واژه ها : اتاق-بازرگانی نشست-گفتوگو-دولت-بخش-خصوصی
نظر دیگران